2010-07- (01...06) Expedice Dunaj

Název

2010-07- (01...06) Expedice Dunaj

Popis

Není to tak dávno, co vznikla prvotní vize cyklovýletu kolem Dunaje. Mezitím se však do bratislavské cyklotlupy narodily dvě sportovkyně a tak plány načas musely stranou.
...Rok se sešel s rokem a tentokrát jsme již nezaváhali; po náročné přípravě a pečlivé organizaci Aničky vykrystalizoval plán na několikadenní výpravu jižním Slovenskem, v konečné verzi jako čtyřdenní výprava plus dva dny pro břeclavskou delegaci.
Nakonec se vystříbřila i účast a z původně zamýšlených davů nakonec zůstali Pavel (BV/CZ); Anička, Juraj, Kvetka, Elenka, Tomáš, Denisa, Peter (BA/SK).
Byla pečlivě vybrána i trasa, která využívala pokud možno cyklostezky či málo frekventované okresní a místní komunikace. Na překlenutí Dunaje a Váhu byla částečně využita kompa.
V cíli byla naplánovaná oslava narozenin a všeobecná relaxace, jež však byla narušena prací a dvěma kratšími výlety. Večer pak ještě táborák.
Jako mezistanice byly využity sídla členů v BA, V.M. a SV., jejichž nabídku a pohostinnost jsme s potěšením a s díky přijali.
Více na moravskacyklotlupa.estranky.cz

Období

Statistiky

  • 135 fotek
  • 0 se líbí

Fototechnika

Samsung S85

Nastavení

Nahlásit album
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2010-07- (01...06) Expedice Dunaj
Komentáře Přidat