2011-04-23 Cyklovýprava 3 státy - 3 soutoky

Název

2011-04-23 Cyklovýprava 3 státy - 3 soutoky

Popis

Nápad na tuto výpravu se zrodil ještě v dřevních dobách cyklotlupy, dokonce jsme učinili i hrubý průzkum, ovšem již jaksi nikdy nezbyl čas a odvaha udělat to pořádně. Mezitím jsme ovšem omladili vozový park, taktéž jsme víc vytrénovaní a zkušenější. Na tu pravou dobu jsme si museli počkat a ta přišla zrovna dnes.

Teď přeskočím knižní úvod a jdime přímo do víru událostí. Ještě za hluboké noci jsme se vypravili temným lesem s Milošem do Hlohovce, kde jsme za rozbřesku pozorovali ptáky na jedné zajímavé akci. Zážitek to byl jedinečný a krátce po návratu už volala Anička, a že co a jak; bylo domluveno a pak už jsem stepoval na nádraží, vyhlížejíc Karla. Hned se vyrazilo a na Pohansku už nás očekávala Anička s plnou polní a pokračovalo se dál.

Cesta vedla podle plánu do Rakouska zelenou hranicí, pak po hrázi, místy podél řeky a tak různě, někdy se bloudilo, to v případě, ža vedlejší "zkratka" vypadala lépe jak oficiální trasa, pak jsme podle očekávání zůstali viset v slepém rameni, džungli či písku. Ale zase to nebylo tak nudné, že?

Po čase jsme ale přecijen dorazili na soutok "A", kde byl nařízen dlouho očekávaný oběd a kochání. Budu stručný, tedy po obědě, v luxusu u kafe a jiných dobrot od Aničky - a kýžené pauze - se jelo dál. Netrvalo dlouho a už jsme přejížděli hranici, tentokrát legálně, a na dlouhou dobu přestala sranda, páč u našich slovenských bratov je zakázáno se smát, mít wolkmena na uších, jezdit lesem a jsou přikázány přilby a odrazové stopky na zádech. Prý od Nového roku aj pro pěší ... Více na: moravskacyklotlupa.estranky.cz

Období

Statistiky

  • 146 fotek
  • 0 se líbí

Fototechnika

Samsung S85

Nastavení

Nahlásit album
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2011-04-23 Cyklovýprava 3 státy - 3 soutoky
Komentáře Přidat