2011-05-07 Odemykání Prýglu

Název

2011-05-07 Odemykání Prýglu

Popis

Ačkoliv to zní neuvěřitelně, tak dnes to bylo již páté otvírání Prýglu. Jarní sezónu jsme sice zahájili už dřív, ale Prýgl je přecijen trochu severněji a tak se čekalo, než rozmrzne :))

" Odemykání Prýglu vyšlo na dnešní hezký den a my ho náležitě využili. Hned v úvodu byl neplánovaný košt svatebního vínka, kterého bylo tak akorát na rozehřátí některých zimomřivých. My, co jsme měli už nějaký ten kilometr za sebou, jsme se zase dostali do varu :)) Ale netrvalo dlouho a sluníčko se zazubilo, bylo potřeba odhazovat vrstvy a bylo také pořád veseleji.

Tentokrát jsme otvírali netradičně ve dvou sekcích, pěškomilní se vydali po pravé straně a kolomilní po levé. Kontrolní otázka: Kdo byl dřív na Veveří? Tam jsme se nakonec sešli všichni a docela vydatně odpočívali, při prohlídce exteriéru a pojídání všeho možného. Pokračovalo se i v koštu hradního růžového. Pak jsme dokončili svůj okruh, každý sým směrem a tak jsme Prýgl odemkli vlastně dvakrát. Možná je to předzvěst dobré sezóny, byť někteří zdárně odolávají vábení a jejich výkony prozatím nejsou nikterak valné. Ale vše může být ještě jinak..."

Více na stránkách Moravské cyklotlupy www.mMoravskacyklotlupa.estranky.cz

Období

Statistiky

  • 53 fotek
  • 1 se líbí

Fototechnika

Samsung S85

Nastavení

Nahlásit album
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2011-05-07 Odemykání Prýglu
Komentáře Přidat