2016-06-25 Vzhůru do MK

Název

2016-06-25 Vzhůru do MK

Popis

Jiřka napsala:
..."Na styčných bodech byli všichni včas: Na lávce u Alberta já, Daniel, Laďka (vše BM), Milošek (BV) a Pavel (ZN), který jel ze Znojma opět po vlastní ose. Na kótě Obřany se připojili Zdenál, Zdenula a Katka (BM) a v Bílovicích se přidala právě založená náměšťská sekce Marie, Josef, Dáša a František. Konečný počet se tak ustálil na 12 lidech. To je účast, co? V to jsme ani nedoufali vzhledem k tropickému horku, které mělo panovat celý den. Ale větší část trasy vedla lesem a pár úseků přímo pod sluncem jsme statečně zvládli.

Trasa vedla již tradičně - Obřany točna - Bílovice - Adamov - Skalní Mlýn - Suchým žlebem na Balcarku - Ostrov - Sloup - sešup Pustým žlebem zpět na Skalní mlýn a stejnou trasou zpět do Obřan. Chtěli jsme se zastavit tradičně v hotelu Břoušek na obídek, ale byla tam svatba, takže nic. Dobře udělali Zdenálovci, kteří zůstali na Skalním mlýně hned, dali si obídek a potom si pobrouzdali okolí a dočkali se i nás "okružníků". Ale zase se ochudili o výšlap do Ostrova. My jsme tedy uspokojili naše hladové žaludky zase až na Skalním mlýně a oni si už dávali jen sladkou tečku. Po dobrém obědě nás čekala cesta zpět, ale to už byla "brnkačka". Prakticky pořád z kopce, nebo po rovině..."
Více na stránkách Moravské cyklotlupy

Všem děkuji moc za účast, drželi jste se statečněyes. Každý ujel jiný počet km, tak si prosím dopište v komentáři. Fotečky si rozešleme, a také budou na odkaze na rajčeti...

Období

Statistiky

  • 51 fotek
  • 0 se líbí

Fototechnika

Canon PowerShot A810

Nastavení

Nahlásit album
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2016-06-25 Vzhůru do MK
Komentáře Přidat