2016-07-05 Znojemské letní kolečko

Název

2016-07-05 Znojemské letní kolečko

Popis

Pavel napsal:
... Po roční odmlce se podařilo navázat na založenou tradici znojemských koleček. Byla navržena klasická trasa přes Šobes, ale zahrnul jsem do ní i četné vyhlídky, které jsou po trase a na něž se doposud z různých důvodů nedostalo.

... Jako první přijíždí Jiřka a než stačí zaparkovat, ozývá se Miloš, že už se blíží též. Dnes bude za hrdinu on, páč jede po vlastí ose z BV, což je panečku dobrých 80 km. I když jsou to rovinky, s plně naloženými bágly, s přihlédnutím, co ho ještě čeká, je to parádní výkon.

Po Milošovi přijíždí Martin s Dášou, kteří zaparkovali auto někde v centru a po dohodě se připojili k nám. Základ je tedy dobrý a jsme dle našich propočtů kompletní; a tak po krátké přípravě vyrážíme. Po prvních 100 metrech se již bloudí, čímž se potvrzují některé přírodní zákony známé jako Murpyho, nebo profesora Parkinsona. Nyní tedy jdu dopředu, klopíme kola v serpentinách a přifrčíme dolů na výchozí souřadnice " U Hejkala Koželužského", kde nás nečekaně čekají Josef a Marie, toť naši noví přátelé, hlášivší se z cvičných důvodů inkognito :)). Tož to jsme potěšeni, a tak hned po přivítání s ostatními a obeznámení s programem vyrážíme směr Kraví Hora, vyhlídka u vysílače. Zde se projevil další známý fakt, že když dáš lidem na vybranou... no prostě někteří lidi nesledovali červenou značku, naštěstí je kopec nikam jinam než nahoru nepustí:)). Také jsem zkusil vyzkoušet fyzičku některých odvážlivců po modré cyklistické; já jsem to tentokrát vzdal hned na začátku, vyjel to v pohodě jen Martin, ale je podstatně mladší a lehčí, že...
(více na http://www.moravskacyklotlupa.estranky.cz/clanky/archiv-clanku-2016/znojemske-letni-kolecko---klasika-i-trochu-jinak.html)

Období

Statistiky

  • 91 fotek
  • 0 se líbí

Nastavení

Nahlásit album
V májové AKCI nyní máte fotoknihy s 25% a větší vyvolané fotky, vč. všech plakátů s 27% slevou. Neváhejte slevy využít. A nově nemusíte zadávat žádný kód. Slevu na produkty v akci získáte automaticky. Akce platí do 5. 5. 2024
Získat slevu
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2016-07-05 Znojemské letní kolečko
Komentáře Přidat