2019-05-20 Pálava

Název

2019-05-20 Pálava

Popis

Tož,

opět se nám podařilo domluvit se )) ; na pořadu dne byla velikonoční Pálava a tak se šlo přes Pálavu. Teda jen z části, páč už nejsme nejmladší. A taky nás tlačil čas. Zato jsme si dali přídavek na pěknou vyhlídku na Stolové hoře a nášup ve "Skalním městě". A ještě jsme měli dost energie na menhiry, ale to už došla na mne krize a uklidili jsme se rychle do chladné hospody, kde jsem načerpal sílu na zbytek dne.

Myslím, že se akce povedla, všichni pilně šlapali a ani se nahlas nenadávalo. Pokochali jsme se výhledy, prodrali chroštím a nezapomnělo ani na Líbání matičky Země, že...zkrátka bylo i veselo. I jídlo bylo dobré.

Posléze jsme se důstojně rozloučili a rozprchli.

Sešli jsme se v hojném počtu; za Znojmo já, za Brno Jiřka, Zdenula a Katka; Břeclav zastupovala Anička s Milošem a za Mikulov nás přišla podpořit Majka. Krom nás tam samozřejmě bylo hafo dalšího lidu.
Pavel

Období

Statistiky

  • 41 fotek
  • 1 se líbí

Fototechnika

Sony DSC-HX400V

Nastavení

Nahlásit album
V májové AKCI nyní máte fotoknihy s 25% a větší vyvolané fotky, vč. všech plakátů s 27% slevou. Neváhejte slevy využít. A nově nemusíte zadávat žádný kód. Slevu na produkty v akci získáte automaticky. Akce platí do 5. 5. 2024
Získat slevu
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2019-05-20 Pálava
Komentáře Přidat